Goed uitgerust kamperen met Henrotech

Bij Henrotech vind je alles wat je nodig hebt om grenzeloos te genieten van je volgende kampeeravontuur! Of je nu voor de eerste keer gaat kamperen of al een ervaren buitenslaper bent, wij bieden een zorgvuldig uitgekozen selectie van topmerken aan die in al je noden voorziet. 

Nieuwsgierig naar onze top kampeerproducten? Hieronder doen we ze voor jou uit de doeken.

Foto door Teemu R: https://www.pexels.com/nl-nl/foto/1840397/

Henrotech vernieuwt het assortiment continu, zodat jij met de nieuwste uitrusting op weg kunt. Kan je in dit overzicht dus niet vinden wat je zoekt? Kijk dan zeker eens verder op onze website, daar zijn nog veel meer toffe producten te ontdekken!

 

 

Een dak boven je hoofd.

Veel mensen vinden dat je pas écht kampeert met een tent. Eén standaard model bestaat al lang niet meer want de laatste jaren zijn er veel nieuwe variaties opgedoken.Zo is er voor elke vorm van kamperen wel een passende tent te vinden.

 

Momenteel is dit één van onze toppers: de Coleman Octagon tent. Deze tent biedt een volledig 360° uitzicht op uw omgeving. Deze ruime tent heeft een veelvoud aan gebruiksmogelijkheden: hij kan worden aangekleed als luxe glamping slaapkamer, een speelkamer voor de kinderen of is een perfecte tent voor festivals. Met de blackout-versie blokkeert u zelfs het daglicht uit de slaapkamer, en blijft het koeler overdag.

Ontdek zeker ook de andere tenten in ons assortiment!

 

 

 

De Coleman Darwin is een tent met heel wat varianten. De plus-versies van de tenten bieden een ruime voortent voor je bagage.

Een pop-up tent zoals deze 2-persoons tent van Coleman staat voor gemak. Eenvoudig op te zetten, licht in gewicht en zonder veel poespas.

De Coleman Tasman tenten zijn licht van gewicht en snel op te zetten. Dit maakt van deze Coleman Tasman de ideale tent om meerdere stops mee te maken tijdens uw vakantie.

Je nieuwe kompaan op trektochten! Deze eenpersoons tent (bivvy bag) zorgt ervoor dat je beschermd blijft tegen alle weersomstandigheden.

Een extreem lichte en ruime 4-persoons familietent. Deze tunneltent heeft een royale stahoogte en is bijzonder geschikt om mee te nemen op de fiets,bij het kajakken of op een kampeertrip.

De Group-Spatz 10 is een populaire tent voor kleine groepen (tot 10 personen), een plek waar verhalen voor het leven samen worden geschreven.

De Cotton Exchange van Spatz biedt veel ruimte en comfort. Hij is zeer snel en eenvoudig op te zetten en deze tipi tent heeft een praktische, grote ingang.

 

Een goede nachtrust.

Ook tijdens het kamperen is een goede nachtrust onmisbaar. Kies de juiste slaapuitrusting op basis van het klimaat en de plaats waar je de nacht doorbrengt.

 

Slaapzakken

Slaapzakken heb je in vele soorten, maten en kleuren. Maar hoe kies je nu uit dat grote aanbod de slaapzak die het best aansluit bij jouw wensen? We helpen je op weg in deze blog.

 

 

 

 

Luchtbedden

Ook luchtbedden vind je in verschillende soorten en maten. Een goed luchtbed gaat lang mee, neemt weinig ruimte in beslag en komt in veel situaties goed van pas.

1-persoons luchtbedden

2-persoons luchtbedden

Wanneer je luchtbed geen ingebouwde pomp heeft, heb je een externe pomp nodig. Een goede keuze is de elektrische rechargeable 12V - 230V Quickpump van Coleman. Lig je liever iets verder van de grond? Dan is het Packaway Steel bed van Coleman vermoedelijk wel wat voor jou!

 

Een lekkere maaltijd.

Van kamperen krijg je honger. Dit kan een ingewikkeld karwei lijken zonder je praktische keuken thuis, maar met het juiste kookgerei hoeft dit helemaal geen probleem te zijn.

 

Kooktoestellen

Het is natuurlijk geweldig om vlak bij je tent je eigen maaltijd te bereiden. Camping kooktoestellen zijn er in vele soorten en maten, maak je keuze uit dit ruime aanbod op basis van wat jij zoekt in een kooktoestel.

 

Vrijstaande barbecues

Vrijstaande barbecues zijn gemakkelijk verplaatsbaar bij slecht weer (maar verplaats een barbecue nooit als hij nog heet is). Ze zijn relatief groot in omvang, wat maakt dat je er voor meerdere personen op kan koken. Daar tegenover staat dat ze minder gemakkelijk te transporteren zijn.

 

 

Barbecue tafelmodel

Barbecueën wordt nog leuker als je gezellig met een groep om de barbecue heen zit. Je zet een tafelbarbecue gewoon op tafel, zonder dat iemand steeds het gesprek moet verlaten om het vlees in de gaten te houden.

 

 

 

Kooktoestellen tafelmodel

Camping Kooktoestellen zijn compact en hierdoor gemakkelijk mee te nemen.Ze werken meestal op gas en het aantal pitten varieert over het algemeen tussen 1 en 4.

 

 

 

Kleine gaskooktoestellen 

Deze kleine gaskooktoestellen zijn perfect voor alle enthousiaste kampeerders en trekking fanaten die de voorkeur geven aan vederlichte bagage.

 

 

 

Gas

Behalve de klassieke kolenbarbecue en de elektrische vuren werken de meeste camping kooktoestellen op gas. Bij ons kan je terecht voor gasflessen voor elk gangbaar kooktoestel. Je vindt er een ruim aanbod gasflessen van Campingaz, Coleman en OPTIMUS.

 

Keukengerei

Onbreekbaar, licht, makkelijk schoon te houden en stapelbaar zijn belangrijke eigenschappen voor keukengerei wanneer je gaat kamperen.

 

Kampeerservies

Borden, bekers, bestek… Je porseleinen of glazen tafelgerei meenemen is meestal niet de beste keuze wanneer je gaat kamperen. Ook hier geldt: ga voor compact en lichtgewicht.

 

 

 

 

Pannenset

Een praktische pannenset maakt koken op de camping zoveel fijner. Gedaan met koude aardappelen omdat je daarna de groenten in dezelfde pot moet bereiden, overlopende saus omdat je pot te klein is of het risico op ongelukken door onstabiele handvaten. De trekking kit pannenset van Campingaz is gevarieerd, bijzonder licht, zeer compact en extreem robuust.

 

Voedselcontainers & koeltassen

Heb je al eens een overschotje? Of neem je graag je eigen eten mee op pad? Met ons assortiment containers en koeltassen zorg je dat je eten lekker vers blijft voor later.

 

Ultiem Comfort.

Nee, kamperen is echt niet afzien, niet altijd tenminste. Wie zich goed voorbereidt kan zich ook op de camping thuis voelen. Dat begint met keuzes op het gebied van comfort. Er zijn talloze mogelijkheden om je verblijf te pimpen. Wij lichten er een paar uit.

 

Kampeerstoelen

Na een lange dag in de buitenlucht heb je nood aan wat welverdiende rust, liefst met een mooi uitzicht erbij. Een goede kampeerstoel mag niet ontbreken in dat plaatje.

 

Verlichting

Of het nu gaat om verlichting op je kampeerplek, een anti  insectenlamp of een hoofdlamp om je weg te vinden in het donker. Met de juiste kampeerverlichting worden de nachten tijdens je verblijf een stuk aangenamer!

 

 

 

Tarps en shelters

Een tarp, luifeldoek of schaduwdoek is een veelzijdige aanvulling op je kampeeruitrusting. Hij zorgt voor schaduw bij een brandende zon, een droge plek als het regent (indien je een waterdichte tarp hebt) of een heerlijke plek om te koken zonder dat er etensluchtjes in je tent of caravan terecht komen.



 

 

Kun je iets niet vinden of heb je een vraag over een van onze producten? Neem dan zeker contact met ons op!