Nieuws

Henrotech lanceert nieuw merk Gearguru voor sport en outdoor assortiment!

31 oktober 2023
Met veel trots willen we je melden dat Henrotech een nieuw merk en bijhorende webshop lanceert!

Brandincident Henrotech

10 oktober 2023
Mogelijk heb je opgemerkt dat onze site enige tijd offline was. Jammer genoeg hebben we afgelopen week te kampen gehad met een brand in ons kantoor en opslagplaats.

Goed uitgerust kamperen met Henrotech

05 april 2023
Bij Henrotech vind je alles wat je nodig hebt om grenzeloos te genieten van je volgende kampeeravontuur! Of je nu voor de eerste keer gaat kamperen of al een ervaren buitenslaper bent, wij bieden een zorgvuldig uitgekozen selectie van topmerken aan die in al je noden voorziet.

Eindejaarssluiting 2022

12 december 2022
Henrotech neemt een korte pauze en zal gesloten zijn van donderdag 22 december tot en met maandag 2 januari.

Slaap zacht met de juiste slaapzak

29 augustus 2022
Slaapzakken heb je in vele soorten, maten en kleuren. Maar hoe kies je nu uit dat grote aanbod de slaapzak die het best aansluit bij jouw wensen? In deze blog vind je enkele tips waarop je kan letten bij je volgende aankoop en hebben we een aantal toppers voor je op een rijtje gezet.

Welke wearable past bij mij?

20 juli 2022
Er bestaan een heleboel verschillende soorten wearables. Om een keuze te kunnen maken uit het ruime aanbod is vooral deze vraag belangrijk: waarvoor wil jij je wearable gebruiken? We leggen uit welke types wearables er zijn en voor welke situaties ze geschikt zijn. We koppelen hier direct het assortiment van Henrotech aan zodat jij meteen bij de juiste wearable terecht komt!

Welke trekking pole is de beste keuze voor mij?

12 mei 2022
Bij Henrotech kun je sinds kort ook terecht voor wandelstokken. Met uiterste zorgvuldigheid hebben wij een selectie trekking poles van Exel aan ons assortiment toegevoegd. Tijdens onze research leerden wij dat de juiste wandelstok kiezen niet voor iedereen zo evident is en er enige kennis van zaken bij komt kijken. Weet je niet waar te beginnen? Wij helpen je in deze blog op weg!

10% korting op alle producten in februari.

01 februari 2022
Geniet van 1 februari tot en met 28 februari van 10% korting op het volledige gamma van Henrotech.

Korting voor leden BAC Antwerpen

25 januari 2022
Leden van BAC Antwerpen (Belgische Alpine Club Antwerpen) kunnen nu korting krijgen bij Henrotech op het gehele assortiment. We leggen je stap voor stap uit hoe je deze korting kunt activeren.

Teken(beten): een klein maar niet te onderschatten venijn

23 september 2021
Niets werkt zo goed om te ontspannen als een stukje groen. Tijdens de COVID-19 pandemie zijn we dan ook massaal de natuur in getrokken. Picknicken in het park, wandelen in de natuur, maar ook onze eigen achtertuin hebben we volop benut. Niet alleen wij zijn momenteel veel buiten te vinden, ook teken zijn er erg talrijk! Deze blogpost is bedoeld om je wat meer uitleg te geven over deze insecten en waar je op moet letten mocht je met hen in aanraking komen.

Pagina's